Tämä viikko onkin taas vaihteeksi ollut helmiharrastuksen täyteinen. Vapun jälkeen sain Thai Silver Beadsilta vain vajaa viikko sitten tilaamani lähetyksen. Ei ole paikkaa turhaan näillä helmiharrastajien suvuilla kehuttu, täytyy yhtyä kaikkiin aikaisempiin kehuihin! Lähetys tuli todella nopeasti, palvelu oli ystävällistä ja henkilökohtaista, tuotteet kauniita kuin mitkä ja hinta ei paha ollenkaan. Niitä hopeariipuksia sitten ihailinkin sen illan ja sormet syyhysivät "tositoimiin".  Helmet olivat taas muka lopussa, joten riensin lauantaina ZenZuluun lisää hakemaan. Yllätyin todella positiivisesti, sillä kauppaan oli tullut todella paljon ihania uusia helmiä! Palvelu tässä putiikissa on aina erittäin ystävällistä, joten kaupassa on ilo asioida. Nytkin tulin hyvin mielin kotiin pullean korupussin kanssa.

Ensimmäinen tuotokseni oli puna-valkoinen lehtikoru, jossa keramiikkahelmiä, makeanvedenhelmiä ja siemenhelmiä. Korusta tuli juuri niin raikkaan kesäinen kuin toivoinkin!

568178.jpg

Perhoskoru syntyi vihreistä kalkkiturkooseista, valkoisesta jadesta ja hopeasta. Perhosriipus oli todella hankala kiinnittää ja lopulta jouduin turvautumaan mieheni apuun ja juottamiseen. Juotettiin perhosen takapinnalle tukivaieri, jonka avulla perhonen pysyy paikallaan korun keskellä.

568184.jpg

Turkoosi koru olikin nopeatekoinen, sillä siinä helmet on vain pujoteltu metallivaieriin ja keskellä Hill Tribe hopeariipuslaatta.

568192.jpg

Vihoviimeisenä, muttei vähäisimpänä syntyi Kaasarin Barcelonan tuliaisista myöskin turkoosi koru, jossa hieman itämaista eksotiikkaa. Mitä pidät Kaasari? Ajattelin, että voisin tehdä sinulle samanlaisen, jos pidät korusta.

568196.jpg